mr. C.M. Steenhoff

"... meestal vriendelijk en geduldig, maar soms is een andere aanpak nodig ..."

Lees meer over Celine...

mr. S.S. Zijderveld

"... oog voor de zaak, hart voor de client ..."

Lees hier meer over Fleur...

Gespecialiseerd in familierecht

Celine Steenhoff en Fleur Zijderveld zijn beide vergaand gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht. Beide advocaten zijn aangesloten bij de VFAS en Fleur Zijderveld is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugd recht Advocaten. Het familierecht is een zeer breed rechtsgebied dat bijzondere expertise vraagt. Niet alleen is het belangrijk om steeds op de hoogte te zijn en te blijven van alle juridische ontwikkelingen, ook is het juist in dit rechtsgebied belangrijk om oog te blijven houden voor de coachingkant van ons werk. Immers vooral in het familierecht spelen emoties een grote rol. Wij blijven ons verdiepen en vinden het van groot belang om constant hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Vanuit een samenwerking binnen een advocatenkantoor in Amersfoort hebben Celine Steenhoff en Fleur Zijderveld in 2007 besloten hun krachten te bundelen. Vanaf januari 2008 hebben zij zich in Wageningen gevestigd met als doel een regionale functie te vervullen op het gebied van het familierecht.

Steenhoff & Zijderveld zijn beiden van mening dat juiste juridische bijstand met snel handelen, flexibiliteit en expertise gepaard gaat. Het oplossen van het juridische geschil is het doel maar er zijn meerdere wegen die naar het spreekwoordelijke Rome leiden. Samen met de cliënt gaan de advocaten op zoek naar de in die zaak meest geëigende weg. De oplossing kan zowel gevonden worden in bijvoorbeeld mediation als in het daadwerkelijke verdedigen van de standpunten in een procedure. Het doorlopen van een juridische procedure in rechte dan wel buiten rechte is teamwork tussen cliënt en advocaat, maar kan ook geheel uit handen worden gegeven aan de advocaat. Elke cliënt en elke zaak verdient maatwerk.

Steenhoff & Zijderveld Advocaten is gevestigd in het historische bedrijvencomplex “ De Hanenhof”, op loopafstand van het winkel- / stadscentrum van Wageningen, de Uiterwaarden alsmede in de directe nabijheid van uitvalswegen (N225 naar Arnhem, Rhenen en Veenendaal en enkele autominuten naar de A12, A50 en A15 en openbaar vervoermogelijkheden.

De Hanenhof is van oudsher een stadsboerderij gecombineerd met een later gebouwde opslag voor delfstoffen. De bouwstijl van de voormalige opslagloodsen is nog goed te herkennen. Het pand waar Steenhoff & Zijderveld Advocaten is gevestigd heeft een open dakconstructie en is geheel transparant door gebruik van de open ruimte en glas. Het kantoor heeft door de zichtbare oude balken een warme maar wel eigentijdse uitstraling.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons parkeerterrein gelegen om de hoek aan de Nude.

Op al onze dienstverlening zijn de "Algemene voorwaarden Steenhoff & Zijderveld Advocaten" van toepassing. 

Lidmaatschap vFAS

Door het lidmaatschap van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators zorgt Steenhoff & Zijderveld Advocaten er voor dat hun kennis altijd actueel is.

De Beste Advocaat

Steenhoff & Zijderveld Advocaten is toegelaten tot de Beste Advocaten van Nederland. U vindt ons daar onder Echtscheiding en Personen- en familierecht.

Go to top